Een ode aan de traagheid in al haar aspecten

Evenement

Eén keer per maand brengt De Traagheid hulde aan haar eigen puurste vorm, via muziek, dans, performance, lezing, film of een combinatie. Niet zelden worden ook culinaire geneugten aan de artistieke gekoppeld…

Het kunstprogramma is terug te vinden in de kalender en op facebook. De voorstellingen bij De Traagheid zijn toegankelijk voor iedereen en elk evenement biedt de omkadering die je nodig hebt om er mee in te duiken! Nog nooit klassiek of jazz gehoord, een totale leek in fotografie of nooit eerder een installatie of een performance gezien? Kom gewoon af met een flinke dosis nieuwsgierigheid en… pas je vooral niet aan.

Praktisch

  • Tickets boek je per mail aan gilberte@detraagheid.be of telefonisch op 051 81 52 81.
  • De bar is open voor en na de voorstelling. Na de voorstelling kan je er je kleine honger stillen met hapjes naar keuze.
  • Bij sommige voorstellingen kan je kiezen tussen een ticket voor de voorstelling of een ticket “la totale”. “la totale” begeleidt jouw voorstelling met een heerlijk menu (voorgerecht - hoofdgerecht - koffie, excl. dranken). Enkel op reservatie.

Expo

De expo-muur in de zaal van De Traagheid toont non-stop kunst aan ieder die ze zien wil.  Gilberte en haar team geven graag extra info over de gekozen werken.

WAT IS ER NU TE ZIEN IN DE TRAAGHEID ?

Alexander Bossuyt stelt drie prachtige werken ten toon in De Traagheid.

De werken geven een  filosofische, humoristisch (?satirische)  visie op onze manier van huisvesting.

De werken zijn gratis te bezichtigen in De Traagheid.
Gilberte communiceert en programmeert. Ze laat zich in woord en daad  bijstaan door Veerle Windels , de meter van De Traagheid.